Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Bereket Sigorta Ümraniyespor'la 1-1 berabere kalan Menemenspor yarın deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor´la karşı karşıya gelecek. Bandırma 17 Eylül Stadı´nda oynanacak müsabaka saat 13.30´da başlayacak. Sarı-lacivertlilerde kart cezalısı Rıdvan ve sakatlığı süren Aydın forma giyemeyecek.

        Puan tablosunda 29 puanla düşme hattının tek basamak üzerinde 15´inci sırada yer alan sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Ümit Karan çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Karan, "Düşme hattıyla aramızda 4 puan fark var. Bu bizim üzerimizde baskı yaratıyor. Maçlarımızı kazanıp bir an önce alt sıralarla bağımızı koparmalıyız" diye konuştu.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-04-09 12:25:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler