Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TURKCELL Kadınlar Futbol Ligi'nde mücadele edecek Konak Belediyespor'a Konak Belediye Başkanı Abdul Batur moral ziyaretinde bulundu. Koronavirüs pandemisinde belirlenen yeni formatla Antalya'da 17 Nisan'da grup maçlarına çıkacak Konak Belediyespor hazırlıklarını Konak Belediyesi'nin Halkapınar'daki tesislerinde devam ederken, Batur takıma başarı dileklerini iletti. Takıma güvenin tam olduğunu belirten Başkan Batur, kadın futbol takımının Konak Belediyesi'ni ve İzmir'i temsil ediyor olmasının gururunu yaşadıklarının altını çizdi.

        Tek devreli eleminasyon sistemi ile yapılacak lig maçlarını avantaja çevirebileceklerini anlatan Batur, "Kadın Futbol Ligi'nin bu sene uzun soluklu bir lig süreci ve deplasmanlar yerine turnuva şeklinde yapılması ve tek maç eleminasyonu bizim için avantaj. Hem tecrübeli hem de çok genç oyuncularımız var. Konak Belediyesi'ni ve İzmir'i temsil etmek de çok önemli. Bunu en iyi şekilde yapacağımıza, bu anlayışa uygun olarak mücadele edeceğimize inanıyorum" dedi. D Grubu'nda mücadele edecek Konak Belediyespor; Karadeniz Ereğli Belediyespor, Kocaelispor ve Kayseri Gençlerbirliği ile oynayacak.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-04-14 10:45:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler