Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınordu, TFF 1. Lig’in 30. haftasında Adana Demirspor’a 10 mağlup olarak ilk iki sıra iddiasını zora soktu. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, hedeflerinin playoff oynamak olduğunu söyledi.

        TFF 1. Lig’in 30. hafta maçında Altınordu, konuk ettiği Adana Demirspor’a 14. dakikada yediği golle 10 mağlup oldu. Rakibiyle arasında bulunan 3 puanlık farkı kapatma hedefiyle maça çıkan Altınordu, bu şansı değerlendiremedi. Üst üste alınan 2 mağlubiyet sonrasında kırmızılacivertliler, hedefini playoff oynamak olarak belirledi. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da maç sonunda yaptığı açıklamada, "Son 4 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezon sonunda PlayOff’ta olmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

        Ligin 31. haftasında küme düşme hattında yer alan Akhisarspor’a konuk olacak olan Altınordu, 32. haftada Giresunspor’u ve 33. haftada Tuzlaspor’u ağırlayacak. İzmir temsilcisi, ligin son haftasında ise Balıkesirspor deplasmanında ter dökecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler