Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - TFF 1'inci Lig'de son 2 maçında Ankara Keçiörengücü (D) ve Adana Demirspor'a yenilerek 52 puanda kalan ve bir basamak düşerek 6'ncı sıraya gerileyen Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, sezon sonunda Play-Off'ta olacaklarına inandığını vurguladı. Adana Demirspor yenilgisiyle birlikte ilk 2 umutlarını tükettiklerini ifade eden deneyimli teknik adam, "Kazansaydık ilk 2 iddiamız sürecekti. Şimdiki hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi ilk 6'da yer almak. Her şey bizim elimizde. Akhisarspor deplasmanında kazanıp kötü gidişi düzeltmek ve moral bulmak istiyoruz" dedi.

        Daha önce 2 kez 1 puan, 2 kez de averajla ilk 6'nın dışında kaldıklarını hatırlatan teknik patron Hüseyin Eroğlu, "Bu sezon Play-Off'ta olacağımızı söyleyebilirim. Ligde 7 takım Süper Lig için mücadele veriyor. Biz son 4 maçımızı kazandığımız takdirde ilk 6'da olacağız. İpler kendi elimizde" diye konuştu. Kırmızı-lacivertlilerde tedavisü süren stoper Sinan, sağ kanat Şeref ve forvet Ahmet Dereli yine forma giyemeyecek. Adana Demirspor müsabakasında adale sakatlığı yaşayan sol bek Yusuf Can ile orta saha oyuncusu Recep'in durumları yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2021-04-15 11:39:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler