Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta bitime 3 maç kala 40 puanla 8'inci sırada yer alan Karşıyaka, yarın Play-Off hedefinden kopmamak için Altındağspor'a konuk olacak. Çubuk İlçe Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Sercan Yılmaz yönetecek.

        Yeşil-kırmızılı ekipte sakatlığı devam eden Doğukan ile Burak forma giyemeyecek. Cezalı oyuncunun bulunmadığı İzmir ekibinde Şile Yıldızspor maçında sakatlanarak maça devam edemeyen Mustafa Aşan ise takıma döndü. Şile'yi yenerek Play-Off hattıyla arasındaki puan farkını 3'e düşüren Karşıyaka, Altındağ deplasmanını kazanıp hem dış sahadaki 7 maçlık puan hasretine son vermeyi hem de rakiplerinin alacağı sonuçlarla son 2 hafta öncesi Play-Off umutlarını sürdürmeyi hedefliyor.DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2021-04-20 12:45:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler