Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk Belediyesi, kentteki şehit aileleri ve gaziler adına TEMA Vakfı’na bağış yaparak, şehitlerin ve gazilerin adlarını fidanlarla ölümsüzleştirdi.

        Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 1420 Nisan Şehitler Haftası sebebiyle gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ceritoğlu Sengel, şehit ve gazi aileleri adına yapılan fidan bağışlarını paylaştı. Kentte yaşayan şehit ve gazi yakınları adına yapılan bağışların belgeleri de evlerine ulaştırıldı.

        TEMA Vakfı’nın şehitler ve gaziler için Türkiye’nin çeşitli yerlerinde kurmuş olduğu hatıra ormanlarına yapılan fidan bağışlarının kendilerini duygulandırdığını söyleyen Selçuk Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahrettin Eren da, tüm şehit aileleri ve gaziler adına Başkan Ceritoğlu Sengel’e teşekkür etti. Başkan Ceritoğlu Sengel, ayrıca derneğe bayrak hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler