Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/İZMİR, (DHA) - KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında tüm Türkiye'de 17 günlük tam kapanma kararı saat 19.00'da uygulamaya başlarken, İzmir'de  evlerine yetişmeye çalışan vatandaşlar toplu ulaşım araçlarında ve yollarda yoğunluk oluşturdu.

        İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün saat 19.00 ile 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar haftaiçi ve haftasonu ayrımı olmaksızın tam kapanma kararı Türkiye genelinde uygulanmaya başlandı. Bu kapsamda yurt genelinde olduğu gibi İzmir'de de saat 19.00'dan itibaren evlerine yetişmeye çalışan vatandaşlar toplu ulaşım araçlarında ve yollarda yoğunluk oluşturdu. Önlemler kapsamında polis ekipleri kentin en işlek caddelerinden biri olan Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde, Gündoğdu Meydanı'nda ve Alsancak Gar civarında uygulama yaparak vatandaşlara uyarılarda bulundu. 

         DHA-Genel Türkiye-İzmir / Merkez FIRAT AKAY

        2021-04-29 20:21:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler