Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 1. Lig’e yükseldiği 20142015 sezonundan itibaren toplamda 4 kez 7. sırada yer alan ve PlayOff oynama şans elde edemeyen Altınordu, şanssızlığını bu sezon şanssızlığını kırmak istiyor. Kırmızılacivertliler, ligin son haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u mağlup etmesi halinde PlayOff'a kalacak.

        TFF 1. Lig’in 33. haftasında konuk ettiği Tuzlaspor’u 32 mağlup eden Altınordu, ligin son haftası öncesinde PlayOff potasındaki avantajını sürdürdü. Kırmızılacivertliler, 33 hafta sonunda puanını 57’ye çıkararak 6. sıradaki yerini korumuş oldu. İzmir temsilcisi, ligin son haftasında 7. sıradaki Keçiörengücü ile arasında bulunan 2 puan farkın avantajıyla sahaya çıkacak. Altınordu, son haftada Balıkesirspor deplasmanından galibiyetle ayrılması halinde Bursaspor Keçiörengücü maçının skoruna bakmaksızın PlayOff’a kalmış olacak.

        5. kez PlayOff’a yakın

        20142015 sezonunda TFF 1. Lig’e yükselen Altınordu, bu sezonda ligi 7. sırada tamamlayarak PlayOff’a kalamamıştı. Kırmızılacivertliler daha sonra 20162017, 20172018 ve 20182019 sezonlarını üst üste 7. sırada kapatarak yine PlayOff potasına erişememişti. Toplamda 4 kez PlayOff sıralamasının bir sıra gerisinde yer alan İzmir temsilcisi, 20192020 sezonunu 14., 20152016 sezonunu ise 10. sırada tamamlamıştı. Altınordu, bu sezon 5. kez yakın olduğu PlayOff’a kalarak şanssızlığını kırmak istiyor.

        Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da Tuzlaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada PlayOff için avantajlı bir duruma geldiklerini belirterek, “PlayOff’ta devam ediyoruz ama sonuçta son hafta kazanmamız gerekiyor. İyi dinlenip Balıkesirspor maçıyla da PlayOff’ta olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler