Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Çeşme Basket, İstanbul'da karşılaştığı Fenerbahçe Gelişim maçından 7269 mağlup ayrıldı.

        Çeşme Basket, ligin son maçında İstanbul'da Fenerbahçe Gelişim ile karşılaştı. 9 takımın çıkacağı PlayOff'a kalmayı daha önce garantileyen Çeşme Basket, 43 puanla ligi 7'nci sırada tamamladı. Fenerbahçe Gelişim ise 42 sayı ile Çeşme Basket'in ardından 8'nci sırada yer aldı. Sezon başında sınırlı bütçe ile kurulan ve hedeflediği PlayOff'a kalmayı başaran Çeşme Basket, ligin son maçında karşılaştığı Fenerbahçe Gelişim karşısında dört periyotta da 3 sayı farkla geride kalarak maçı 3 sayı farkla kaybetti. İlk periyotta Fenerbahçe Gelişim 1613 ile öne geçerken, ikinci periyotta da 3 sayılık farkı koruyarak ilk yarıyı 3633 önde kapattı. İkinci yarıda, üçüncü periyodu 5249 önde kapatan Fenerbahçe Gelişim, dördüncü periyotta da 3 sayılık farkı koruyarak, maçı 7269'luk skorla kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler