Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/İZMİR, (DHA)İZMİR'in Tire ilçesindeki 3 farklı adresten son bir ayda 59 koyun çaldığı öne sürülen 3 şüpheli, 147 saatlik kamera kaydı izlenerek yakalandı.

        İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ile Tire ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede son 1 ayda birbirine yakın adreslerden yapılan koyun hırsızlıkları ile ilgili 147 saatlik kamera kaydını inceleyip, 46 kişinin bilgisine başvurdu. Şüphelilerin kimliğinin N.Ö., O.Y. ve Y.K. olduğu tespit edildi. Kimlikleri belirlenen 3 şüpheli, adreslerine yapılan baskınlarla gözaltına alındı. Jandarmaya götürülen 3 şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Koyunlardan 29'u bulunarak sahiplerine teslim edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Tire Davut CAN

        2021-05-05 10:28:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler