Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, playoff çeyrek final maçında Yalova Vib Spor Kulübünü 7960 mağlup ederek iddiasını sürdürdü.

        Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi playoff çeyrek final maçında Yalova Vib Spor Kulübünü ağırladı. 12 Eylül Spor Salonu'ndaki karşılaşma adeta nefesleri kesti. Maçın bitimine 7,5 dakika kala kulağına darbe alan Urla’nın Amerikalı oyuncusu Marie Benson, maçın kalan süresinde oynayamadı ve sağlık görevlilerinin gözetiminde maçı kenarda tamamladı.

        "İlk 4'e kalarak yeni bir mutluluk yaşatmak istiyoruz"

        Maç sonunda gülen taraf Urla temsilcisi oldu. Takım, rakibini 7960'lık skorla yendi. Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadınlar Basketbol Baş Antrenörü Hakan Yiğit, "Çok yorucu bir sezon oynadık. İlk hedefimiz playoff oynamaktı, bunu gerçekleştirdik. Şimdiki hedefimiz 4’lü finallere kalabilmek. Yalova ile seriyi eşitledik. Son maçı da kazanıp tur atlamayı çok istiyoruz. Çok zor bir sezonu alnımızın akıyla oynamış olmak bizi mutlu etti. İlk 4'e kalarak yeni bir mutluluk yaşatmak istiyoruz" dedi

        Urla Gençlik Takım Kaptanı Tuğçe Kanat da, "İlk maçtaki kötü oyunumuzdan dersler çıkardık ve bu maçta savunmamızı sertleştirip hücumda daha doğru seçimler yaptık. Şu anda seride eşitliği yakaladık, perşembe günü Yalova'daki maçı da kazanıp son 4 takım arasına adımızı yazdırmak istiyoruz" diye konuştu..

        Playoff da tur atlayacak takım, oynanacak 3. maçta belli olacak. Galip gelen takım, playoff yarı finallere adını yazdıracak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler