Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oben ULU/DİKİLİ (İzmir), (DHA)İZMİR'in Dikili ilçesinde, otomobile çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı motosiklet, önce kaldırıma, ardından da yayaya çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

        Sahilleraltı'ndan Dikili yönüne giden Alican Gülbahar, Uğur Mumcu Caddesi'nde karşı yönden otomobile çarpmamak için yönetimindeki 35 JA 3512 plakalı motosikletle manevra yaptı. Bu sırada kontrolden çıkan motosiklet, önce kaldırama, ardından da marketin önünde bekleyen Mesut D.´ye çarptı. Kazada Alican Gülbahar ile arkasındaki Begüm I. ve Mesut D. yaralandı. Çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Alican Gülbahar doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Begüm I'nın sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Dikili Oben ULU

        2021-05-29 15:16:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler