Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Karşıyaka ilçesinde gümrük kaçağı olduğu tespit edilen, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan lüks otomobil, polis ekipleri tarafından ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

          İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı olduğu tespit edilen bir aracı yakalamak için çalışma başlattı. 27 Mayıs günü Karşıyaka İskelesi karşısında aracı durduran ekipler, evraklarda yaptığı incelemede piyasa değer yaklaşık 2 milyon lira olan otomobilin gümrük kaçağı olduğunu belirleyerek araca el koydu.

          Olayla ilgili araç sürücüsü T.G.S. ekipler tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler