Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka Spor Kulübü eski yöneticilerinden Ferruh Ergezen 69 yaşında hayatını kaybetti. Yeşilkırmızılı kulüp, Ergezen için baş sağlığı mesaj yayınladı.

        Karşıyaka Spor Kulübünde 19891992 yılları arasında 4 dönem yöneticilik yapan, futbol şube sorumlusu ve divan yönetme kurulu üyeliğinde bulunan Ferruh Ergezen hayatını kaybetti. Ergezen’in vefatı üzerine Karşıyaka Spor Kulübü de bir baş sağlığı mesajı yayınladı. Yeşilkırmızılı kulüp mesajında şu ifadelere yer verdi:

        “Ferruh Ergezen’i vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Ergezen’e Allah’tan rahmet; ailesine, camiamıza ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.”

        Ferruh Ergezen’in cenazesi, bugün saat 15.00’de Soğukkuyu Kabristan Camisi’nden kaldırılarak Soğukkuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler