Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI/İZMİR, (DHA)İZMİR'in Urla ilçesinde Hüseyin (78) ve Güllü Koç (80) çiftini dövüp, yaklaşık 20 bin liralık ziynet eşyasını alıp kaçan 2 şüpheliden diğeri de dün yakalandı.

        Olay, 4 Şubat'ta, Zeytinalanı Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi´nde meydana geldi. Saat 09.00 sıralarında Hüseyin ve Güllü Koç'a ait müstakil evin önüne gelen 2 kişi, "Hüseyin Amca" diye seslendi. Bunun üzerine Güllü Koç kapıyı açtı. Bu kişiler, önce Güllü Koç´u, ardından da eşi Hüseyin Koç'u dövdü. Evde bulunan yaklaşık 20 bin liralık ziynet eşyasını alan 2 şüpheli, kaçtı.

        Çiftin ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çift hastaneye kaldırılırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarından şüphelilerin B.A. ve Y.D. olduklarını tespit etti. Geçen ay başka bir suça karışan Y.D. yakalanıp tutuklandı.

        B.A. da dün polisin kimlik kontrolünde yakalandı. Gözaltına alınan B.A.'nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Öte yandan şüpheliler olay günü sokakta yürürken bir evin güvenlik kamerasına yansımıştı.DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Urla Tolga TAHÇI

        2021-06-03 10:34:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler