Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka Spor Kulübü, Selçuk Yaşar Spor Tesisleri’nde bulunan basketbol salonlarına, efsaneleri Ufuk Sarıca ve Nadir Vekiloğlu’nun isimlerini vererek vefa gösterdi.

        Karşıyaka Spor Kulübü, Pınar Karşıyaka’nın 19861987 sezonunda kazandığı ilk lig şampiyonluğunda takımın antrenörü olan Nadir Vekiloğlu ile 20142015 sezonunda kazanılan lig şampiyonluğunda antrenörlük yapan ve halen görevini sürdüren Ufuk Sarıca’ya vefa gösterdi. Yeşilkırmızılı kulüp, Selçuk Yaşar Spor Tesisleri’nde bulunan iki basketbol salonuna Nadir Vekiloğlu ve Ufuk Sarıca isimlerini verdi.

        Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, gerçekleşen programla beraber kulübün iki efsanesine de isimlerinin yazılı olduğu forma ve plaket takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler