Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Selçuk programı kapsamında geçtiğimiz hafta resmi açılışı yapılan Efes Tarlası Yaşam Köyünü ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Vali Köşger ve beraberindekilere Efes Tarlası Yaşam Köyünü gezdirdi.

        İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in daveti üzerine Efes Tarlası Yaşam Köyünü ziyaret etti. Efes Tarlası Yaşam Köyünü ziyaretinde İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve ilçe protokolü eşlik etti.

        Efes Tarlası Yaşam Köyünde Tohum Merkezi, Toprak Okulu, Toprak Kütüphanesi ve İsmail Hakkı Tonguç Tarım Müzesi, plantasyon alanlarını gezen Vali Köşger’e Başkan Sengel bilgi verdi. Kadın Üretici Pazarını da ziyaret eden Vali Köşger, kadın üreticilerden de ürünleri hakkında bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler