Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir kişinin ikametinde çok sayıda sahte alkol şişesi ele geçirildi. Şüphelinin emniyetteki sorgusunda sahte içkileri çöpten topladığı şişelere doldurup sattığı ortaya çıktı.

        Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, ilçedeki bir ikamette sahte alkol üretimi ve satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polisin adrese düzenlediği operasyonda, pet ve cam şişeler içerisinde toplam 150 litre sahte içki, çok sayıda şişe mantarı ve sahte alkol üretmede kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan A.Ç. isimli şüphelinin emniyetteki sorgusunda, ürettiği sahte içkileri çöpten topladığı şişelere doldurup satışa sunduğunu söylediği öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler