Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 2'nci Lig'de gelecek sezon zirveye oynamayı planlayan Bodrumspor, transferde yıldızlara kanca attı. Daha önce Adana Demirspor'un deneyimli golcüsü Mehmet Akyüz'le görüşen yeşil-beyazlıların Olcay Şahan ve Serdar Özkan'a transfer teklifinde bulunduğu ifade edildi.

        Son olarak Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor forması giyen Olcay'ı Bodrum'a davet eden kurmayların transferi bitirmeye kararlı olduğu vurgulandı. Geçen sezonu Adanaspor'da geçiren Serdar'la da temasa geçen Bodrumspor'un iki futbolcudan olumlu dönüşler aldığı ve önünüzdeki günlerde oyuncuları kadrosuna katacağı bildirildi.

        Bodrumspor'un ayrıca Altay'da top koşturan Deniz Kadah için de girişimde bulunduğu öne sürüldü. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR

        2021-06-12 11:21:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler