Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda paralel barda üst üste Avrupa şampiyonluğu yaşayarak tarihe geçen Ferhat Arıcan, olimpiyatlar öncesi formda olduğunu Hırvatistan'da gösterdi.

        Geçen yıl Mersin, bu yıl da İsviçre'de Basel kentinde yapılan Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyayı boynuna takan milli sporcu, Hırvatistan'ın Osijek şehrinde düzenlenen Artisik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'nda paralel bar aletinde şampiyon oldu. Üst üste 2'nci kez olimpiyatlara katılacak ilk cimnastikçi de olan Arıcan, 2016 Rio Olimpiyatları'nda ay-yıldızlı bayrağı temsil etmesinin ardından 23 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Japonya'da yapılacak Tokyo Olimpiyatları'nda madalya kovalayacak.

        DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2021-06-13 13:55:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler