Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de, bir sivil toplum kuruluşu tarafından Çiğli Belediyesine bağışlanan 1 milyon TL değerindeki tam donanımlı ambulans törenle teslim edildi.

        İzmir'de, bir sivil toplum kuruluşu tarafından bağışlanan tam donanımlı ambulans için Çiğli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde teslim töreni düzenlendi. 1 Milyon TL'lik ambulans bağışının teslim töreninde konuşan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bir yılda yaklaşık 5 bin vatandaşa hasta nakil hizmeti sunduklarını ifade etti.

        Gümrükçü, "Çiğli Belediyesi olarak, yıllardır tedavi veya muayene olmak için sağlık kurumlarına gitmesi gereken; ancak ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza tam donanımlı ambulans ve sağlık ekibimizle birlikte hasta nakil hizmeti sağlıyoruz. Mevcut ambulansımızın emekliye ayrılma zamanı gelmişti. Çiğli, Ankara ve Güney Kore'deki Rotary kulüplerinin bağışlarıyla 1 milyon TL değerindeki ambulansı belediyemize bağışladılar" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler