Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu'da sözleşmesi sona eren stoper Sinan Osmanoğlu'na geçen sezon Süper Lig'den düşen Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Ankaragücü'nün talip olduğu öğrenildi.

        Toplam 8 sezon formasını giydiği İzmir ekibinde kaptanlık görevini üstlenen tecrübeli savunmacı yönetimle yaptığı ilk görüşme sonrası düşünmek için süre istemişti. Altınordu'nun önerdiği rakamı düşük bulan Sinan'ın kendisine gelen cazip teklifleri değerlendirdiği ve büyük ihtimalle takımdan ayrılacağı ifade edildi. 1.90 boyundaki oyuncu, kırmızı-lacivertli kulüple 3'üncü Lig ve 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşamış, geçen sezon ise Play-Off finalinde Süper Lig biletini kaçırmanın üzüntüsüne ortak olmuştu.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ

        2021-06-15 10:48:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler