Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'DELİLLERİN KARARTILDIĞI İDDİALARI TAMAMEN GERÇEK DIŞI'

        İzmir'deki HDP İl binasında Onur Gencer tarafından öldürülen Deniz Poyraz olayı ile ilgili, İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada delillerin karartıldığı iddialarının tamamen gerçek dışı olduğu belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "İlimizde dün yaşanan, bir siyasi partinin il binasına ve çalışanına yönelik elim olayla ilgili bazı mecralarda yer alan iddialara ilişkin aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti doğmuştur. Olay olduğu andan itibaren tüm adli olaylarda olduğu gibi yargı süreci başlamış ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kontrolünde, polis tüm delilleri toplamıştır. Kamera kayıtlarının silindiği ve bilgisayarlara format atıldığı iddiası tümüyle gerçek dışıdır. Ayrıca sanığın, valiliğimize ait bir otelde konakladığı veya müştemilatından yararlandığı iddiaları da tamamen gerçek dışıdır."Fırat AKAY/İZMİR, (DHA)

         DHA-Genel Türkiye-İzmir / Merkez Fırat AKAY

        2021-06-18 21:13:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler