Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - 2021 CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna'yı 3-1 mağlup ederek üst üste 2'nci kez namağlup şampiyon olan A Milli Erkek Voleybol Takımı'nda forma giyen oyuncuların büyük bölümünün geçmişte ve günümüzde İzmir'de görev alan isimlerden oluşması kentteki voleybolseverlerin göğsünü kabarttı. Filenin Efeleri olarak ay-yıldızlı formayı terleten 4 voleybolcu halen İzmir kulüplerinde oynarken, daha önce yolu İzmir'den geçen 7 voleybolcu da milli takımın başarasında önemli pay sahibi oldu.

        Arkasspor'da oynayan Efe Mandıracı, Mirza Lagumdzija ve Mustafa Cengiz ile Altekma'da forma giyen Kaan Gürbüz'ün yanı sıra eski Arkassporlu Yiğit Gülmezoğlu, Caner Ergül, Adis Lagumdzija ve Burak Güngör, eski Altekmalı Ahmet Tümer ve Arda Bostan ile eski Konak Belediyesporlu Murat Yenipazar, ay-yıldızlı formayla hem Türkiye'nin hem de İzmir'in gururu oldu. İtalya'da Piacenza'ya transfer olan eski Arkassporlu Adis Lagumdzija, Avrupa Altın Ligi'nin en değerli oyuncusu seçildi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2021-06-21 12:03:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler