Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buca Belediyesi, Dokuz Çeşmeler ile özdeşleşen Cumhur Asparuk Meydanı’ndaki su değirmenine yeniden hayat verdi. Meydanın peyzaj düzenlemesini yapan ekipler, uzun yıllardır çalışmayan su değirmenini yeniden çalıştırarak estetik bir görünüm kattı.

        Buca Belediyesi, Dokuz Çeşmeler’deki su değirmenine hayat verdi. Buca Belediyesi tarafından ilçedeki park, bahçe ve meydanlarında başlatılan bakım çalışmaları kapsamında, Adatepe Mahallesi’nde yer alan Orgeneral Cumhur Asparuk Meydanı’nı yeniden canlandırdı. Meydanın peyzaj çalışmasını sürdüren ekipler, Buca’nın tarihi anıt çeşmesi Dokuz Çeşmeler ile özdeşleşen ve uzun yıllar çalışmayan meydandaki su değirmenin tamirini gerçekleştirdi. Tamirin ardından yeniden dönmeye başlayan değirmen çarkı, aydınlatma çalışmalarıyla gecegündüz meydana yepyeni bir hava kattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler