Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yiğit SOYLU / TİRE (İzmir), (DHA)İZMİR'in Tire ilçesinde şehit annesi 81 yaşındaki Emine Yüksel'in evine ulaşımın sağlındığı 1 kilometrelik toprak yol için yaptığı çağrı üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri 1 kilometre asfaltlama çalışması başlattı.

        1990 yılında Siirt Pervari'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Onbaşı İsa Yüksel'in annesi Emine Yüksel, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e seslenip, 40 yıldır bozuk olan üretim yollarının yapılmasını istedi. Şehit annesinin bu isteği yerel gazete ve internet sitelerinde haber olarak yer aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehit annesinin bu isteğine kayıtsız kalmayıp, Yuvalı mevkii Hamamtepe Küme Evleri'ndeki evine ulaşımını sağladığı 1 kilometrelik yolun asfaltlanması için çalışma başlattı. Önce yol güzergahındaki arazi sahipleri ile yaşanan anlaşmazlıklar giderildi. Ardından da şehit annesinin evine ulaşımı sağladığı yol dozerlerle düzeltilip mıcır dökülüp, kırık asfaltlama yapıldı. Zemin tamamen oturduktan sonra ise asfaltlama işleminin tamamlanacağı bildirildi.

        Şehit annesi Emine Yüksel çalışmaların başladığını görünce çok mutlu oldu. Emine Yüksel, sesini duyduğu için Tunç Soyer'e ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Yüksel'in oğlu Hüseyin Yüksel de emeği geçenlere teşekkür etti. DHA-Genel Türkiye-İzmir / Tire Yiğit SOYLU

        2021-06-28 20:48:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler