Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın, kontrol altına alındı.

        Ankara asfaltı üzerindeki geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde, bugün saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Bahçedeki hurdalık malzemelerin henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladığı jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. Ayrıca fabrika işçileri işletmeden tahliye edildi. Yanıcı malzemelerin fazlalığı sebebiyle yükselen dumanlar, şehrin birçok noktasından da görüldü. Ekipler, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Fabrikanın bahçesindeki hurda malzemeler ile alevlerin sıçradığı idari ofis kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.   DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Kemalpaşa Tolga TAHÇI

        2021-06-29 16:35:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler