Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa Gençlik Merkezinde, çocuklara yönelik yüzme kursu kayıtlarının 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacağı ifade edildi.

        Aliağa Belediyesi tarafından projelendirilerek vatandaşın hizmetine sunulan Aliağa Gençlik Merkezi, pandemi sonrası gençleri ve çocukları buluşturmak için kapılarını yüzme kurslarıyla açıyor. Yarı olimpik yüzme havuzunda yaz kurslarına katılmak isteyen 515 yaş arasındaki çocuklar, 5678 ve 9 Temmuz tarihlerinde 10:00–17:00 saatleri arasında Aliağa Gençlik Merkezine başvurabilecek. Başvurular 360 kişilik kontenjanla sınırlı tutulacak.

        Kursların ilk aşamasında çocuklara; suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzmenin temel eğitimleri aktarıldıktan sonra yüzmenin farklı teknikleri öğretilecek. Profesyonel eğitmenler tarafından verilecek kurslarda çocuklar, hem yüzme öğrenecek hem de tatillerini spor yaparak değerlendirecek. Yaz ayı yüzme kursları eylül ayında son bulacak. Vatandaşların, detaylı bilgi için Aliağa Gençlik Merkezinin 0232 616 7071 numaralı hattını arayabileceği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler