Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 1'inci Lig'de geçen sezon Play-Off finali oynayan Altınordu, hafta içinde Süper Lig temsilcisi İttifak Holding Konyaspor´a 3.5 milyon TL bonservis ücretiyle gönderdiği ön libero Oğulcan Ülgün'ün ardından sol kanat Metehan Mimaroğlu'nu da Süper Lig'e uğurlamaya hazırlanıyor. Metehan için daha önce de girişimde bulunan Adana Demirspor, 26 yaşındaki futbolcu için İzmir ekibinin kapısını bir kez daha çaldı.

        Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ilk görüşmede kırmızı-lacivertlilerin kendilerinden 10 milyon TL bonservis ücreti istemesi nedeniyle bu transferden vazgeçtiklerini açıklamıştı. İzmir temsilcisinin Metehan için bu kez 400 bin Euro talep ettiği öğrenildi. Geçen sezon final oynayan Altınordu´da 32 maçta görev alan Metehan, 8 gol atıp, 7 de asist yaparak takımına katkı sağladı. Altınordu, daha önce Bölgesel Amatör Lig'de forma giyen futbolcuyu 3'üncü Lig'de keşfetmişti.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-07-03 11:35:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler