Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’in Gaziemir ilçesinde, polis merkezine giden bir şahıs, sevgilisi olduğunu ileri sürdüğü 3 çocuk annesi kadını boğazını keserek öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı, ekipler tarafından gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Sarnıç Polis Merkezi Amirliği’ne giden S.Ç. (30), sevgilisi olduğunu ileri sürdüğü 3 çocuk annesi Sevda Çelemoğlu’nu (33) bıçakla boğazını keserek öldürdüğünü itiraf etti. Harekete geçen ekipler zanlıyı gözaltına alırken, şüpheliye ait otomobilin içerisinde yapılan aramalarda, kanlı bıçak ve giysiler buldu. Şüphelinin ifadesi sonucu 1078 Sokak’taki eve giden ekipler, evin mutfağında Çelemoğlu’nu boğazı kesilmiş halde buldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde talihsiz kadının yaşamını yitirdiği tespit edildi.

        Öte yandan, talihsiz kadın, daha önce zanlının kendisine şiddet uyguladığına dair şikayette bulunduğu ve 3 ay önce uzaklaştırma kararı alındığı öğrenildi. Emniyette işlemleri devam eden şüphelinin, “uyuşturucu kullanma” ve “kasten yaralama” suçlarından çok sayıda kaydının bulunduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler