Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - TFF 1´inci Lig´de geçen sezon Play-Off finali oynayan Altınordu, yeni sezon çalışmalarına başlamak için U19 takımının Türkiye Şampiyonası´nı bitirmesini bekleme kararı aldı. Normal şartlarda Selçuk´taki İsmet Orhunbilge Tesisleri´nde 5 Temmuz´da topbaşı yapmayı planlayan İzmir ekibi, altyapıdan A takıma dahil edilecek gençlerin dönüşüyle antrenmanlara start verecek.

        Başkan Seyit Mehmet Özkan´ın isteği doğrultusunda böyle bir karar alındığı ifade edilirken, kırmızı-lacivertlilerin U19 takımı dün Antalya´da oynanan Play-Off çeyrek final maçında Adanaspor´u 4-1 yenerek yarı finale yükseldi. TFF 1´inci Lig U19´un finali 10 Temmuz´da oynanacak. Öte yandan Altınordu ile sözleşmesi sona eren stoper Sinan Osmanoğlu, Ankaragücü ile prensip anlaşmasına vardı.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-07-04 12:14:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler