Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünlü sanatçı Ceylan Ertem, Kadın N’efesi Ulusal Fotoğraf Yarışmasının ödül töreninin yapılacağı 10 Temmuz Cumartesi günü Selçuk Pamucak Sahili’nde bir konser verecek.

        Selçuk Belediyesi ile İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ortaklığı, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliği ile düzenlenen Kadın N’efesi Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni, 10 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek. Saat 20.00’de Baran Batuğ Demirer’in piyano dinletisi ile başlayacak program, Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi Artemis Ritim Grubunun performansıyla devam edecek. Program kapsamında ünlü sanatçı Ceylan Ertem, saat 21.30'da Pamucak Sahili’nde Selçuk Belediyesi Sosyal Tesislerinde hayranları ile buluşarak bir konser verecek. Konserde sanatçı Ertem, hayranlarına keyifli dakikalar yaşatacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler