Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - MİSLİ.com 2'nci Lig'in yeni ekiplerinden Bucaspor 1928´in oyuncularına talipler artıyor. Daha önce 20 yaşındaki Oğuz Aydın´ı Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor´a satan sarı-lacivertlilerde orta saha oyuncusu Saruhan Fındıkcı için de birçok takım transfer girişiminde bulundu. 24 yaşındaki oyuncu için Süper Lig takımlarının Buca´nın kapısını çaldığı bildirildi. 

        Bucaspor´a 2015-2016 sezonunda transfer olan Saruhan, her geçen sezon performansını artırarak takımın vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Geçen sezon şampiyon kadroda yer alan Saruhan, 31 müsabakada görev aldı. Takımına 1 gollük katkı sağlayan 1997 doğumlu oyuncu, sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Saruhan´ın ismi Trabzonspor ve Sivasspor´la anılmıştı.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2021-07-07 13:27:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler