Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)TFF 1'inci Lig ekiplerinden Menemenspor, geçen sezonun son haftalarına doğru kulüpten ayrılan stoperi David Domgjonas'ı ikna edemedi.

        Alacakları ödenmediği için sarı-lacivertliler vedalaşan Arnavut oyuncu için teknik direktör Cenk Laleci devreye girdi. Yeniden Domgjonas'ı takıma döndürmek için büyük uğraş veren Laleci, tüm ısrarlarına rağmen oyuncuyu ikna edemedi. 

        Domgjonas, yeni sezon için İsviçre'nin Luzern takımına imza attı. Cenk Laleci'nin eski öğrencilerinden Sikiri Olatunbosun'u da çok istediği vurgulandı. Yaşanan mali sorunlar nedeniyle devre arası Ankaraspor'a imza atan Nijeryalı futbolcu, Başkent ekibinin küme düşmesiyle boşta kaldı. Ancak 25 yaşındaki kanat oyuncusu İzmir ekibinin teklifini kabul etmedi. DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2021-07-29 11:34:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler