Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de son iki maçında Manisa Futbol Kulübü'nü evinde 2-0 yenip, MKE Ankaragücü ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Menemenspor'a güven geldi. Teknik direktör Cenk Laleci, pazar günü sahalarında oynayacakları Eyüpspor karşılaşmasına da iddialı hazırlandıklarını söyledi.

        Yeni transferlerin takıma uyum sağlamasıyla sistemlerinin oturmaya başladığını ifade eden Laleci, "Güçlü takımlardan topladığımız 4 puan bizim adımıza çok değerli oldu. Ankaragücü maçını da kazanabilirdik. Ben takımımdan çok memnunum. Sahaya istek ve arzuyu yansıtmaya başladık. Eyüpspor da sezona çok iyi başlayan ekiplerden biri. Ancak biz de toparlandık ve kendimize geldik. Bu maçı da kayıpsız geçeceğimize inancım tam. Menemenspor yine bu lige renk katacak" ifadelerini kullandı. DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2021-09-22 10:53:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler