Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Aliağa’nın futboldaki temsilcisi Aliağaspor FK, hazırlık maçında Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Ahmetli Belediye Spor’u konuk etti. Sarı siyahlılar 10 geriye düştüğü karşılaşmadan 41’lik üstünlükle ayrıldı.

        Aliağa Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya sarı siyahlılar; Mehmet Caner Ersoy, Levent Aktuğ, Hasan Ayçiçek, Bilal Hallaçlar, Adnan Demir, Sergen Ekinci, Oğuzhan, Furkan Yıldırım, Ali Şentürk, Mert Kurtbaş, Tayfur Emre Yılmaz 11’i ile çıktı. Aliağaspor FK, karşılaşmada 10 geriye düşse de Tayfur Emre Yılmaz, Batuhan Doğrukıran (2), Raşit İlçebaylık’ın attığı gollerle sahadan galibiyetle ayrıldı. Sarı siyahlılar 3031 Ekim tarihlerinde başlayacak lig öncesinde 5 Ekim’de Afyon’da kampa girerek hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler