Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) ING Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon puan tablosunda en alt sıradan bir türlü kurtulamayan Aliağa Petkimspor, yarın ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Beko'yu konuk edecek. Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın hava atışı saat 18.00'de yapılacak.

        Antrenör Burak Gören yönetimindeki ilk maçta geçen hafta deplasmanda Pınar Karşıyaka'ya 91-79 yenilen Petkimspor, ligde 15 maçta 2 galibiyet, 13 yenilgi aldı. Petkim'in takımda yaşanan 6 koronavirüs vakası yüzünden ay başında ertelenen Beşiktaş Icrypex maçının tarihi ise henüz açıklanmadı. Hafta içinde Turkish Airlines Euroleague'de Olympiakos'u yenen Fenerbahçe ise ligde 15 maçta 13 galibiyet elde etti.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR

        2022-01-15 10:14:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler