Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sokak stiline yön veren dünyaca ünlü moda markası Bonesmen, kadın ve erkek koleksiyonlarını 2022 yaz aylarına doğru Bakü’de açacağı popup butiğinde modaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

        Rusya’nın online satış kanallarından sonra, lüks ve sıra dışı ürünlerini dünyaya tanıtmaya hızla devam eden Bonesmen, Azerbeycan’ın başkenti Bakü’de tanıtım amaçlı ilk popup butiğini açacağını duyurdu. Bonesmen’in 2022 yılının yaz aylarında açacağını duyurduğu ilk popup butiği olacak olan konseptin Bakü’deki lüks AVM’lerin birinde kurulacağını açıkladı. Bonesmen dijital pazarlama ekibi, www.Bonesmen.eu internet sitesinin yanı sıra, resmi sosyal medya hesaplarından da takipçilerine detaylı bilgileri yayınlayacaklarını açıkladı.

        Bonesmen CEO’su Dinçer Kosovalı ise popup butiklerinin kolay kurulabildiğini ve potansiyel alıcıları daha hızlı keşfettiklerini söylerken, markanın bu konseptine ise ‘Dokunulabilir Asalet’ adını verdiklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler