Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğunun düzenlediği ‘Zirve 22’ etkinliği kapsamında, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinden, alanında başarılı yöneticiler söyleşilere katıldı.

        Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğunun bu yıl 7. kez düzenlediği ‘Zirve 22’ etkinliği öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Selçuk Yaşar Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte, her biri alanında uzman 10 konuşmacı, iki gün boyunca ‘Denge’ konusu çerçevesinde söyleşiler gerçekleştirdi. Kendileri için dengenin ne olduğunu anlatan konuşmacılar, öğrencilere kariyer önerilerinde bulunarak ilham verdi. Etkinliğe katılan öğrenciler, konuşmacıların verdiği kariyer tavsiyelerini dinledi, tecrübelerinden ilham aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler