Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dikili Cumhuriyet Ortaokulu, İzmir birincisi olarak gittiği Okul Sporları Federasyonu Türkiye Küçük Kızlar Voleybol Grup müsabakalarında Türkiye yarı finallerine yükselmeyi başardı.

        57 Mart tarihlerinde Denizli'de gerçekleştirilen grup müsabakalarında Dikili Cumhuriyet Ortaokulu ilk gün Bodrum temsilcisi M. Cemal Uslu Ortaokulu ile karşı kaşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Dikili Cumhuriyet Ortaokulu 21 kazandı. Turnuvanın ikinci gününde Dikili temsilcisi, Antalya Atatürk Ortaokulu ile karşılaştı. 20 kazanan Dikili Cumhuriyet Ortaokulu büyük avantaj sağladı. Son gün Söke temsilcisi Behiye Hanım Ortaokulu ile karşılaşan kırmızı beyazlılar maçı 20 kazanarak adını Türkiye yarı finallerine yazdırdı. Bu başarının ardından Dikili Cumhuriyet Ortaokulu, İzmir ilini temsilen 14 Nisan tarihlerinde Düzce'de veya Konya’da mücadelesine kaldığı yerden devam edecek. Denizli’de oynanan diğer karşılaşmalarda ise kızlar kategorisinde Aydın temsilcisi Başak Ortaokulu gruplarında 1.'liği alarak yarı finale yükselmeyi hak kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler