Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/İZMİR, (DHA)İZMİR'in Karabağlar ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda Bizans, Helenistik ve İslami dönemlere ait 631 tarihi eser ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, edinilen bilgi üzerine 2 Mart günü 2 kişiyi takibe aldı. Ekipler, bir iş yeri ile bir araca operasyon düzenledi. Yapılan aramada, Bizans, Helenistik ve İslami dönemlere ait olduğu belirlenen 538 gümüş ve bronz sikke, 23 metal yüzük, ok ucu ve ağırlık, 5 pişmiş toprak kandil, vazo ve minyatür kap ile 65 obje ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Karabağlar Davut CAN

        2022-03-08 16:56:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler