Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Azat YILDIZ/İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Buca ilçesinde, husumetli olduğu iddia edilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

        Olay saat 15.00 sıralarında Fırat Mahallesi 637 sokakta bir iş yerinin önünde meydana geldi. İş yerine mal indiren bir gruba, bir süredir aralarında husumet olduğu öne sürülen kişiler tarafından pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Karşı tarafın da tabancayla karşılık verdiği silahlı kavgada F.D., K.D. ve M.D. yaralandı. Çevredekilerini ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan M.D.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Polis, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına aldı. Diğer şüphelilerin hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına alınacağı bildirildi. Polis, olayla ilgili başlatılan soruşturma başlattı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Buca Azat YILDIZ

        2022-05-26 19:30:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler