Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/ İZMİR, (DHA)İZMİR'in Bornova ilçesindeki 2 kahveye yapılan operasyonlarda, kumar oynarken suçüstü yakalanan 82 kişiye toplam 149 bin 158 TL ceza kesildi, 1 kişinin üzerinde de esrar bulundu.

        İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bornova'da Beşyol ve Gökdere mahallelerindeki 2 kahvede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Önceki gün yapılan operasyonlarda, kumar oynarken suçüstü yakalanan 82 kişiye 149 bin 158 TL ceza kesildi. Kumar oynamak için kullanılan malzemelere el konulurken, İ.A. ve Ö.T. hakkında, 'kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak' suçundan işlem başlatıldı.

        Gökdere Mahallesi'ndeki kahvede yapılan kontrollerde, uyuşturucu madde arama köpeğinin tepki vermesiyle, şüphelilerden Ö.K.'nin üzerinde 15 gram kubar esrar ele geçirildi. Ö.K. hakkında da 'uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak' suçundan adli işlem başlatıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Bornova Davut CAN

        2022-07-25 14:00:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler