Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz aylarında çocukların sosyal ve sportif etkinliklerle buluşmasını sağlamak amacıyla Balçova Belediyesinin düzenlediği yaz etkinlikleri ile çocuklar, gönüllerince eğlenerek keyifli bir tatil geçiriyor.

        Balçova Belediyesinin, çocuklara yönelik yaz aylarında düzenlediği etkinlikler bu yılda dolu dolu geçiyor. Yaz spor okulları ile eşgüdümlü olarak düzenlenen etkinliklerde Balçovalı çocuklar, yaş gruplarına göre; müzelere, aquaparka ve akvaryuma götürülüyor. Spor okulları öğretmenlerinin gözetiminde etkinliklere katılan çocuklar, gönüllerince eğlenerek yeni arkadaşlar ediniyor.

        Güzel bir tatilin her çocuğun hakkı olduğunu ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, “Artan ekonomik baskılar nedeniyle bazı aileler çocuklarını farklı aktivitelere götüremiyor. Biz de gelir durumu iyi veya kötü tüm ailelerin çocuklarının bir nebze de olsa iyi bir tatil geçirmesini istiyoruz. Bu nedenle çocuklarımız için farklı geziler ve etkinlikler düzenliyoruz. Onların yüzlerindeki gülümseme ve biriktirdikleri anıların çok kıymetli olduğuna inanıyoruz” diyerek etkinliklerin okullar açılıncaya kadar devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler