Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)İZMİR'in Bornova ilçesinde, kuyumcu dükkanından el çabukluğu ile yüzük çalan 3 şüpheli ile kaçtıkları otomobilin sürücü, polis ekiplerince gözaltına alındı. Hırsızlık anları, kameraya yansırken, 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

        Olay, 11 Ağustos'ta Çamdibi Mahallesi'ndeki kuyumcu dükkanında meydana geldi. İş yerine gelip, yüzük modellerine bakmak isteyen 3 kişi, bir şey almadan ayrıldı. Daha sonra tablada eksikler olduğunu fark eden kuyumcu F.K., güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. Görüntülerden, şüphelilerden 2'sinin kendisini oyaladığı sırada diğerinin de el çabukluğuyla yüzükleri çaldığını belirleyen F.K., polise şikayetçi oldu. İhbarla harekete geçen ekipler, görüntülerden şüphelilerin eşkalini ve kuyumcudan çıktıktan sonra bindikleri otomobili tespit etti. C.S. (29), G.A. (22) ve N.K. (53) ile otomobil sürücüsü M.A. gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı bulunan 4 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. C.S., G.A. ve N.K., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Bornova Tolga TAHÇI

        2022-08-21 15:18:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler