Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yiğit SOYLU/TİRE (İzmir), (DHA)İZMİR´in Tire ilçesinde, anahtarları içinde unutulan araç, kendisini kilitleyince 10 aylık Zeynep bebek otomobilde mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile bebek kurtarıldı.

        Olay İzmir'in Tire ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Harman Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 10 aylık kızı Zeynep ağlamaya başlayınca anne Müge Şen araçtan inip arka koltuğa geçmek istedi. Araçtan inen, anne kapıyı kapattığında anahtarları unuttuğunu fark etti. Otomobilin bir süre sonra otomatik olarak kilitlenmesi üzerine Zeynep bebek araçta mahsur kaldı. Kapıyı açmak için zorlayan anne Müge Şen başarılı olamayınca panik halinde yardım istedi. Annenin yardım çağrılarını duyan vatandaşlar yardıma koştu. Çevredekilerin kapıları açma çabası yetersiz kalınca durum itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucunda otomobilin arka kapısının camına bant yapıştırıldı ve bu yöntemle cam aşağıya doğru çekildi. Yabancı uyruklu bir vatandaşın önerisi üzerine uygulanan bu yöntem sonucunda cam açıldı ve 10 aylık Zeynep bebek bulunduğu yerden kurtarıldı.

        ANNE MUTLULUK GÖZYAŞLARI DÖKTÜ

        Kurtarma çalışmaları sırasında büyük bir üzüntü yaşayan ve gözyaşı döken anne Şen, kapının açılması sonucunda mutluluk gözyaşları dökerek bebeğine sarıldı. (DHA) DHA-Genel Türkiye-İzmir / Tire Yiğit SOYLU

        2022-10-31 22:08:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler