Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan James Van Der Beek ailesiyle yeni bir hayat kurdu - Magazin haberleri
        1

        'Dawson's Creek' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu James Van Der Beek, eşi Kimberley ve çocuklarıyla birlikte yıllardır yaşadığı Los Angeles'ı terk edip Teksas'ta doğa ile iç içe yeni bir hayata başladı.

        2

        43 yaşındaki oyuncu, Beverly Hills'ten ayrılmaya hazırlanırken sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ailecek aldıkları kararı sevenleriyle paylaşmıştı.

        3

        Beek, geçtiğimiz yıl aile olarak zor bir dönemden geçtiklerini ve bu tarz bir değişikliğe ihtiyaç duyduklarını belirtmişti.

        4

        "BOŞ BİR HAYAT, BOŞ BİR EVLE BAŞLAR"

        James Van Der Beek, "Bazen daha dolu bir hayat, boş bir evle başlar" notuyla yola çıkacaklarını duyurmuştu.

        Beek ailesi daha sonra ABD'nin doğusuna doğru yola çıktı.

        5

        KENDİ GEZDİĞİ YERLERE ÇOCUKLARINI DA GÖTÜRDÜ

        Çocukluğunda ziyaret ettiği Büyük Kanyon olmak üzere birçok yere kendi çocuklarını da götüren oyuncu, yeni hayatlarını da Instagram hesabından gözler önüne serdi.

        6

        Lüks yaşantısını geride bırakıp nasıl böyle bir karar verdiklerini anlatan James Van Der Beek, geçen 10 ayın kendisi ve ailesi için peş peşe gelen kayıplar ve stresli olaylarla geçtiğini belirtti.

        7

        TÜMÖRT ŞÜPHESİ

        Oyuncu, eşinin iki kez düşük yaptığını ve her seferinde hastanede uzun süre kaldığını söyledi.

        Beek, daha sonra doktorların eşi Kimberley'de tümör olduğunda şüphelendiklerini ancak yapılan test sonuçlarının temiz çıktığını belirtti.

        8

        James Van Der Beek, birlikte iş yapmak istediği ortağı tarafından da hüsrana uğratıldığını ardından da annesini kaybettiğini söyledi.

        9

        YENİ BİR HAYAT

        Beek, koronavirüs salgının da ortaya çıkmasıyla artık yeni bir hayata başlamanın zamanının geldiğini düşündüklerini anlattı.

        10

        James Van Der Beek, "Bütün bunlar hayatlarımızda, hayallerimizde ve önceliklerimizde sert değişikliklere neden oldu" diye ekledi.

        11

        Şu andaki hayatlarından memnun olduklarını söyleyen Beek, "Beverly Hills'te parka gidiyorduk. Fakat o parkta uçurtma uçurmak, ağaçlara tırmanmak mümkün değildi. Bazı insanlar bize neden Beverly Hills'i terk ettiğimizi soruyor. İşte bunlar da sebepler arasında" ifadelerini kullandı.

        12

        43 yaşındaki oyuncu, daha sakin ve eskisinden daha farklı bir hayat yaşamak istediğini belirtti.