Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Jandarma kaçak geçiş yapılan tarlalarda gece nöbette

        Koronavürüs ile mücadele kapsamında giriş ve çıkışlara kapatılan büyükşehirler arasındaki Tekirdağ'dan İstanbul'a giden ara yollar, jandarma ekiplerince toprak yığınlarıyla kapatıldı. Tekirdağ'a gelmek isteyenler, kontrol noktaları ve jandarmanın kapattığı yollardan geçemeyince, ekili tarlaları kullanmaya başladı. Çiftçilerin traktörlerini kullandığı bölgeler ile tarla içinde yeni yol yaparak buradan geçenler, ekili alanları büyük zarar verdi. Araçların tarlalarına her geçen daha fazla zarar verdiğini gören üreticiler de bu araçların geçtiği yolları kazıp, çukurlar açtı. Buna rağmen geçmeye çalışanların olması üzerine Tekirdağ jandarma ekipleri, bölgede gündüz sürdürdüğü denetimlere gece de devam ediyor.

        Marmara Ereğlisi Jandarma Komutanlığı ekipleri, gece yarısı tarlalara giden yolların giriş ve çıkışlarını tutarken, sürekli araçla devriye görevini sürdürüyor. Yetkililer, tarlalar üzerinden kaçak geçmek isteyenlerin jandarma ekiplerini görünce geri döndüklerini belirterek, 24 saat uygulamanın devam ettiğini söyledi.

        MASKE VE SEYAHAT BELGESİ DENETİMİ

        Öte yandan jandarma ve polis ekipleri, Tekirdağ girişinde kurulan uygulama noktalarında maske ve seyahat belgesi kontrollerini sürdürüyor. Seyahat belgesi olmayan sürücüler geri gönderilirken maske takmayan sürücülerde uyarılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ