Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jasmine Tookes anne oluyor - Magazin haberleri
        1

        Ünlü model Jasmine Tookes, 2016 yılından beri birlikte olduğu Juan David Borrero ile geçtiğimiz yıl Ekvador'da evlenmişti. Peri masalı gibi bir düğünle dünyaevine giren ve mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten müjdeli haber geldi.

        2

        ÜNLÜ MODEL HAMİLE

        Tookes, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile hamile olduğunu duyurdu. İlk kez anne olmaya hazırlanan Jasmine Tookes, karnı burnunda pozlarını paylaştı.

        3

        "ALTI AY ÇABUK GEÇTİ"

        Mutluluğunu dile getiren Tookes, "Bebek Borrero... Altı ay çok çabuk geçti. Küçük meleğimizle buluşmak için gün sayıyoruz. Seninle bir aile kurduğumuz için çok minnettarız" şeklinde konuştu. Takipçileri ünlü modele tebrik mesajları yağdırdı.

        4

        GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

        Öte yandan Tookes, nikah töreninde bir ara mutluluktan gözyaşlarına boğulmuştu.

        Törende meslektaşları Sara Sampaio, Josephine Skriver ve Shanina Shayk, yeşil elbiseleri içinde ünlü modele nedimelik yapmıştı.

        5

        Gelin Jasmine Tookes, kilisedeki törende büyükbabası ile birlikte yürümüştü. Torununu eşi Juan David Borrero'ya teslim eden yaşlı adamın mutluluğu objektiflere böyle yansımıştı.

        6

        "HALA İNANAMIYORUM!"

        Mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ifade eden Tookes, gönderisinde şu ifadeleri kullanmıştı:

        Seninle birlikte gerçek yaşamdaki bir peri masalının içinde olduğuma hala inanıyorum! 4 Eylül 2021. Resmi olarak Bayan Borrero oldum.

        7

        KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

        Çiftin geçtiğimiz yıl pandemi sürecinde gerçekleşen düğününde koronavirüs ile ilgili önlemler de alınmıştı. Jasmine Tookes ile Juan David Borrero'nun aşısız konuklarının aşıları da törenden önce Ekvador'da yapılmıştı.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ