Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Jennifer Lopez-Alex Rodriguez çiftinin ayrılığının perde arkası! "Ona güvenmiyordu" - Magazin haberleri
        1

        Magazin dünyasının gözde çiftlerinden olan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez, yaptıkları ortak açıklama ile ilişkilerinin noktaladıklarını duyurmuştu. İkili, arkadaş kalmanın kendileri için daha iyi olduğunu ifade etmişti.

        "BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ"

        Çift, "Arkadaş olarak daha iyi olduğumuza karar verdik ve öyle devam edeceğiz. Birlikte çalışmaya ve ortak işlerimizde birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Birbirimize ve çocuklarımıza en iyisini diliyoruz" demişti.

        2

        "JENNIFER ONA GÜVENMİYORDU"

        Dört yıllık birlikteliklerini sonlandıran Lopez ile Rodriguez'in ayrılığından sonra, çifte yakın kaynaklar People'a konuştu.

        Kaynaklar, "Asıl neden; Jennifer, artık ona güvenmiyordu. Şarkıcı, havada ihanet korkusu varken devam edemeyeceğini söyledi. En çok üzülen oydu ama ayrılığı da o istedi" ifadelerini kullandı.

        3

        "BAZI ŞEYLERİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ" DEMİŞLERDİ

        Bir süredir ayrılık iddialarıyla gündemde olan ikili, geçen ay, "Bazı şeyleri çözmeye çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı. Çift, ardından da Dominik Cumhuriyeti'nde tatil yaparken görüntülenmiş ve söylentileri çürütmüştü.

        "İHANET" İDDİASI

        Rodriguez'in reality show yıldızı Madison LeCroy ile bir ilişki yaşadığı ABD basınında yer almıştı. LeCroy, katıldığı bir programda aralarında fiziksel bir şey yaşanmadığını, yalnızca sosyal medya üzerinden yazıştıklarını ifade etmişti.

        4

        EVLİLİKTEN VAZGEÇMİŞLERDİ

        Jennifer Lopez-Alex Rodriguez çifti, evlilik konusunda beklenmedik bir karar vermişti. Lopez, geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlısı ile birlikte nikahsız yaşamayı tasarladıklarını dile getirmişti.

        Şarkıcı, "Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır" açıklamasının ardından, "İkimiz de daha önce evlendik. Evlenmeli miyiz, evlenmemeli miyiz? Bunun bizim için anlamı ne?" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        3 KEZ NİKAH MASASINA OTURDU

        Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997-1998 yılları arasında oyuncu Ojani Noa ile yapmıştı. Lopez, ardından 2001-2003 yılları arasında yine bir başka oyuncu olan Cris Judd ile hayatını birleştirmişti.

        Şarkıcı, son evliliğini de 2004 ile 2014 arasında kendisi gibi şarkıcı olan Marc Anthony ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten dünyaya gelen ikiz çocuklar var.

        6

        İKİ KIZI VAR

        Lopez'in nişanlısı Alex Rodriguez ise aralarında Madonna ve Cameron Diaz'ın da bulunduğu ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle gündeme gelmişti.

        Rodriguez'in Cynthia Scurtis ile 2002'de yaptığı evlilik 2008 yılında sona ermişti. Alex Rodriguez'in bu evlilikten iki kızı bulunuyor.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ